דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד וקוקוס
עוגת ש וקולד וקוקוס נפלאה לאירוח
  • 1 בסיר קטן מביאים לרתיחה את אבקת הקקאו, השוקולית, היין המתוק, וכוס הסוכר, ומכבים את האש. מוסיפים את החמאה עד להמסה ומניחים בצד להתקררות.
  • 2 מפרידים את הביצים. את החלבונים מקציפים עם המלח וחצי כוס הסוכר לקצף יציב אך לא חזק מדי. את החלמונים הטרופים מעבירים בזרם דק לבלילת השוקולד ומערבבים מהר.
  • 3 מוסיפים לבלילת השוקולד את הקמח התופח המנופה ומערבבים.
  • 4 לוקחים מחצית מהקצף ומקפלים לקערת השוקולד. לקצף הנותר מוסיפים כוס וחצי קוקוס ומקפלים פנימה.
  • 5 הרכבת העוגה: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. לתבנית קפיצית משומנת בקוטר 26 שופכים חצי מבלילת השוקולד, עליה שופכים את כל קצף הקוקוס, מיישרים בעדינות, מעל שופכים את יתרת בלילת השוקולד ואופים למשך כ- 45 דקות עד שקיסם יוצא פירורי והעוגה יציבה.
  • 6 הכנת הציפוי/גנאש: מחממים את השמנת המתוקה, מוסיפים את השוקולד המריר, מערבבים ומצפים את העוגה. ניתן לקשט בעוד קוקוס מעל.
  • 7 בהצלחה ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קפיצית משומנת בקוטר 26 או תבנית חד פעמית מרובעת.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 35.8% 9.8% 51.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב