דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שילוב נפלא של בירה, עגבניות מיובשות וזיתים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (כ- 12 פרוסות גדולות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמחים, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים לקערה את הבירה ומערבבים להטמעה. מוסיפים את העגבניות, הזיתים והקצח, ומערבבים שוב.
  • 3 משמנים ומקמחים תבנית בינונית לתנור או תבנית שמיועדת לאפייה של חלות/לחמים.
  • 4 מניחים את התערובת בתבנית, מיישרים קצת ומפזרים מעל מעט קצח.
  • 5 אופים במשך כ- 40 דקות, מוציאים להתקררות ופורסים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בינונית לתנור או תבנית לחלות ולחמים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)215204
חלבונים (גרם)5.17 4.92
פחמימות (גרם)3432
שומנים (גרם)5.17 4.92
מתוכם שומן רווי (גרם)0.79 0.75
נתרן (מ"ג)935.93890.65
סיבים תזונתיים (גרם)1.56 1.49
מים (גרם)0.040.03
סידן (מ"ג)61.6958.71
ברזל (מ"ג)0.10.09
מגנזיום (מ"ג)0.340.32
זרחן (מ"ג)82.6778.67
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.160.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 11.2% 11.2% 74.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.