דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 110 גרם למנה\יחידה (1-2 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חביתת עדשים אדומות וגזר
חביתה טבעונית ללא גלוטן לארוחת הערב
  • 1 בקערה מערבבים היטב (שלא יהיו גושים) את קמח העדשים עם 4 כפות מים (הבלילה יוצאת נוזלית וזה בסדר).
  • 2 מוסיפים לבלילה את התבלינים ומערבבים שוב.
  • 3 מוסיפים לבלילה את הגזר המגורר ומערבבים.
  • 4 מחממים כף שמן זית במחבת נון-סטיק או מחבת טפלון, כשהשמן חם מוזגים את הבלילה ומשטחים מעט בעזרת כף.
  • 5 ממשיכים לבשל על אש בינונית, וכשהצד התחתון של החביתה משחים ונפרד מהמחבת, הופכים לצד השני בעזרת תרבד.
  • 6 ממשיכים לטגן עד שהצד השני מוכן גם.
  • 7 מגישים חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת נון-סטיק או מחבת טפלון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.5% 18.6% 28.2% 46.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב