דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד כשרה לפסח
עוגת שוקולד טעימה וכשרה לפסח
  • 1 לערבב את המצרכים היבשים בקערה, לבחוש את הביצים והשמן, להוסיף לקערה, לבחוש ביחד עד שמתקבלת עיסה חלקה ולהוסיף את המים החמים בהדרגה.
  • 2 להעביר את התערובת אל תבנית מס` 26 משומנת ומקומחת.
  • 3 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך 35 דקות.
  • 4 הכנת הגנאש: לחמם את השמנת במיקרוגל במשך 3 דקות ולהמיס בה את השוקולד למרקם חלק.
  • 5 כשהעוגה חמה לשפוך את נס הקפה מעל, לקרר היטב, לצפות בגנאש ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 30.1% 5.7% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב