דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם אטריות מטוגנות
שילוב של אורז עם אטריות דקות מטוגנות
  • 1 לחמם את השמן בסיר, להוסיף את האטריות הדקיקות ולטגן אותן עד להשחמה. להוסיף לאטריות את האורז ולערבב היטב.
  • 2 לאחר כדקה להוסיף את המים הרותחים, המלח, הפלפל השחור ואבקת מרק העוף (לא חובה), לערבב היטב עד לרתיחה, להוריד לאש קטנה, לכסות את הסיר, לבשל כ- 20 דקות, לבדוק שלא נשארו נוזלים ולכבות את האש.
  • 3 לערבב את האורז, לכסות את הסיר במגבת ומעל לשים את המכסה של הסיר. להמתין כ- 20 דקות לפני ההגשה.
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 18.2% 7.7% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב