דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד מושלמת קלה להכנה
עוגת שוקולד טעימה שכולם אוהבים
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 2 מחממים את השוקולד המריר והחמאה במיקרוגל (או על הגז) עד להמסה.
  • 3 מוסיפים את החלב והרום אל השוקולד המומס ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 4 בקערת המיקסר מקציפים את הביצים (בשלמותן) עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 5.מאחדים את תערובת השוקולד ותערובת הביצים (מערבבים קלות את הראשונה בשנייה).
  • 6 בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה, מוסיפים אל תערובת השוקולד והביצים המאוחדת ומערבבים.
  • 7 מעבירים את תערובת העוגה אל תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ- 50 דקות.
  • 8 הכנת הציפוי (לא חובה אך רצוי): ממיסים את השוקולדים עם השמנת (או החמאה) במיקרוגל ומצפים את העוגה.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 25-26 ס"מ או קוגלהוף (תבנית סבתא).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 33.5% 10.7% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב