דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 180 גרם למנה\יחידה (כל מנה שווה ל- 1/2 חציל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
חציל בתנור עם טחינה
אין על חצילים בטחינה
  • 1 את חצאי החצילים יש לחרוץ לפסים או קוביות ולהניח על רשת התנור.
  • 2 למשוח את שמן הזית ולפזר מעליהם את הפלפל השחור הגרוס.
  • 3 לאפות בחום של 200 מעלות טורבו או עד השחמה (למשך כ- 45 דקות).
  • 4 לערבב בקערה את הטחינה, המלח ומיץ הלימון עם מים עד למרקם הרצוי.
  • 5 להניח את החצילים בכלי הגשה וליצוק מעליהם את הטחינה.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לתבל את הטחינה איך שאוהבים ולהוסיף גם פטרוזיליה או כוסברה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 28.4% 9.7% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב