דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (כתוספת))

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם פול, אפונה ירוקה ותרד
אורז ירוק טעים ובריא
  • 1 לחמם את השמן בסיר ולטגן את האורז מעט (כ- 2 דקות עד שהשמן ייספג באורז וכך ייצא אחד אחד - לערבב כל הזמן).
  • 2 להוסיף לסיר את המים הרותחים (על כל כוס אורז להוסיף 2 כוסות מים רותחים).
  • 3 להוסיף את הפול, האפונה והתרד, ולתבל במלח, פלפל שחור גרוס ואבקת מרק עוף לפי הטעם.
  • 4 כשהמים מבעבעים לכסות את הסיר עם המכסה, להוריד לאש קטנה ולבשל למשך כ- 30-35 דקות. לכבות את האש, לפתוח את המכסה, לכסות עם מגבת ומעל שוב לכסות עם המכסה לעוד רבע שעה.
  • 5 תוספת אורז נהדרת וטעימה - בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש לקחת בחשבון כי פול לא קפוא (במידה ורוצים להשתמש) דורש בישול בנפרד ולוקח לו יותר משעה להתרכך.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 10.7% 12% 71.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב