דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טבעות בצל מטוגנות בבלילת בירה
לא מדובר בזנגולה: טבעות בצל בבירה
  • 1 לקלף את הבצל ולחתוך לטבעות.
  • 2 לבחוש עד לקבלת בלילה את כל המצרכים מלבד פרוסות הבצל והשמן לטיגון. אם והיה שהבלילה סמיכה מדי אפשר לדלל במעט בירה לבנה.
  • 3 לחמם את השמן (ראו מידע נוסף) בסיר קטן ועמוק, לטבול את טבעות הבצל בבלילה ולטגן בשמן עד להזהבה.
  • 4 להניח את טבעות הבצל על נייר סופג לספיגת השמן (מומלץ כמה שיותר).
  • 5 בתיאבון חיוך

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בטבעות הבצל לאחר הטיגון. יש לטגן בכוס שמן לערך לטיגון עמוק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 24.6% 5.5% 67.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב