מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 589 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
אחד הסלטים הטעימים, צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
- 1 הכנת הרוטב: מערבבים במעבד מזון את כל מצרכי רוטב היוגורט.
- 2 חותכים את החסה לרצועות דקות ואת הבצל הירוק לעיגולים קטנים.
- 3 מרכיבים את המנה: בכלי שקוף עורמים שכבות של קרוטונים, חסה, צימוקים, אגוזי מלך, חמוציות, תירס ובצל ירוק, ומוסיפים את שאר המצרכים.
- 4 מגישים לצד הסלט את המתבל או מזלפים מעל.
- 5 בתיאבון
סלט המתאים כתוספת לארוחה או כארוחה קלילה. המתכון באדיבות עינת תעשיות מזון בשיתוף אתי בטיטו.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
22.1% |
17% |
57.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב