דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
סהרוני תפוחי אדמה בתנור
התוספת הכי טעימה לארוחה
  • 1 לחתוך את תפוחי האדמה לצורת חצאי ירח, לשטוף אותם, להניח בסיר עם מים רותחים ולבשל על אש גבוהה למשך כ- 5 דקות. להוציא מהסיר ולהעביר לתבנית.
  • 2 למזוג מעל את השמן והתבלינים, ולערבב היטב.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך כ- 25-30 דקות, עד שמתקבל מעל גוון מעט זהוב. להוציא מהתנור ולהגיש סהרוני תפוחי אדמה טעימים בתנור!
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 20.7% 6.4% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב