דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בסיס טורט לעוגה
בסיס טורט קל להכנה
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 160 מעלות.
  • 2 להקציף במיקסר את החלבונים עד שמתקבל קצף חזק (כ- 4 דקות).
  • 3 להוסיף בהדרגה את הסוכר ולהמשיך להקציף כ- 3-4 דקות נוספות.
  • 4 להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני, להוסיף גם את השמן, להמשיך להקציף כדקה נוספת ולהוריד את מהירות ההקצפה.
  • 5 להוסיף בהדרגה את הקמח ולהמשיך לערבל שהקמח נטמע היטב בתערובת (מתקבלת מעין עיסה).
  • 6 לרפד תבנית 22 ס"מ בנייר אפייה, לשמן מעט, לשפוך את תערובת הטורט ולאפות במשך כ- 30 דקות בתנור (לבדוק עם קיסם - אמור לצאת יבש וכך יודעים שבסיס הטורט לעוגה מוכן).
  • 7 תיהנו חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם שקית אחת של אבקת אפייה.

ציוד נדרש: תבנית עגולה 22 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.8% 10.4% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.4 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב