מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 325 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פתיתים אחד אחד בקלי קלות
- 1 לחמם את השמן בסיר, להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן מעט.
- 2 להוסיף את השום הכתוש והפפריקה המתוקה, ולערבב היטב כל הזמן כדי שלא יישרף.
- 3 להוסיף את הפתיתים, לערבב היטב ולטגן לפחות כ- 4 דקות עד שהפתיתים מקבלים צבע יפה.
- 4 להוסיף את המים הרותחים (המים צריכים להיות בגובה הפתיתים), להמשיך לערבב, להוסיף את המלח והפלפל השחור, לערבב שוב מעט ולכבות את הגז ישר.
- 5 לסגור את הסיר עם מכסה (כשהאש כבויה) ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
- 6 לאחר 10 הדקות לערבב בעדינות את הפתיתים עם מזלג או כף (להפריד בין הפתיתים), שוב להניח בצד כ- 10 דקות ושוב לערבב ולהפריד בין הפתיתים. המים מתאדים והפתיתים יוצאים כך אחד אחד (גם אחרי לילה במקרר הם לא נצמדים זה לזה).
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
8.2% |
11.8% |
75.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב