דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת מוס מנגו
עוגת מוס מנגו קייצית טעימה במיוחד
  • 1 לערבב ידנית את העוגיות (טחונות) עם המחמאה ומיץ התפוזים עד שהכל מתאחד, לשטח על תבנית עגולה ולהכניס למקפיא לכחצי שעה.
  • 2 להקציף את קרם הקוקוס, אינסטנט פודינג הוניל וסוכר הוניל למשך כ- 10 דקות או עד שמסמיך. להוסיף עוד אינסטנט פודינג במקרה הצורך.
  • 3 למרוח את הקרם על תחתית העוגיות ולהחזיר להקפאה לכחצי שעה נוספת לפחות.
  • 4 להקציף את מצרכי המוס (כולל 2 כוסות מחית מנגו - לשמור כוס מחית מנגו אחת לציפוי), למרוח על הקרם רק בתנאי שהוא קפא ולהחזיר שוב להקפאה עד שהשכבה קפאה.
  • 5 אחרי שהעוגה קפאה היטב לבחוש היטב את כוס מחית המנגו שהשארנו בצד, לצפות בה את העוגה, להחליק בסכין ובעזרת מזלג לצייר קווים בזיגזג. לשמור בהקפאה ולהגיש.
  • 6 הרי לכם עוגת מוס מנגו נהדרת - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה 26 או 28.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 28.6% 4% 64.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב