דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 280 גרם למנה\יחידה (מס` הרולים המתקבלים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סושי בסגנון ביתי
סושי דג וירקות ביתי
  • 1 לבשל את האורז עם כל שאר המצרכים למשך כ- 20 דקות (אמור לצאת אורז דביק) ולקרר היטב.
  • 2 להניח על המחצלת אצה אחת, לפזר עליה את האורז בשכבה אחידה ולהדק.
  • 3 לסדר בקצה אחד כמה רצועות של סלמון וכמה רצועות של ירקות, ולגלגל עם המחצלת תוך כדי הידוק.
  • 4 להוציא את המחצלת בזהירות, להניח את גליל הסושי בצד וככה להמשיך את השאר הרולים.
  • 5 בסכין חדה לחתוך את הרולים לפרוסות (כל רול כ- 8 יחידות).
  • 6 להניח על כלי הגשה בתוספת ג`ינג`ר כבוש, וואסבי, רוטב סויה, רוטב טריאקי וספייסי מיונז. הרי לכם סושי ביתי טעים וקל להכנה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן כמובן לשנות את מרכיבי המילוי לפי הטעם האישי שלכם.

ציוד נדרש: מחצלת לגלגול סושי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 25.7% 14.5% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב