דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת תפוזים טבעונית בניחוח קוקוס
עוגה טבעונית טעימה לשבת
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות טורבו.
  • 2 מגררים את קליפת התפוז לקערה וסוחטים גם את המיץ.
  • 3 מוסיפים לקערה את הסוכר החום, חלב הסויה, שמן הקוקוס ורסק התפוחים.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים הכל היטב באמצעות כף.
  • 5 מוסיפים את הקמחים ואבקת האפייה לקערה ומערבבים הכל יחד (מוודאים שאין גושי קמח).
  • 6 מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה ויוצקים את הבלילה לתבנית.
  • 7 אופים בתנור שחומם מראש במשך כ- 30-40 דקות (תלוי בסוג התנור). נועצים קיסם במרכז העוגה ומוודאים שהוא יוצא ללא פירורים.
  • 8 מוציאים להתקררות כרבע שעה ופורסים לפרוסות.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף חצי כוס שוקולד צ`יפס לבלילה לאחר הוספת הקמחים.

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק + נייר אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 14.3% 9.8% 72.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב