דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד ללא גלוטן
עוגת שוקולד טעימה ללא גלוטן
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 170 מעלות (תוכנית אפייה רגילה/סטטית).
  • 2 מקציפים את הביצים השלמות יחד עם הסוכר על מהירות גבוהה. לאחר קבלת קצף תפוח ובהיר מורידים למהירות הכי נמוכה במיקסר ומוסיפים בזרם דק את השמן, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והקמח. לבסוף מוסיפים את החלב עד להטמעה, ומקפלים בעדינות עם לקקן לאיחוד המרכיבים ולבדיקה שאין גושים.
  • 2 מעבירים את התערובת אל תבנית האפייה (אין צורך לשמן אותה לפני) ואופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 60-70 דקות (תלוי בתנור).
  • 3 ממיסים במיקרוגל את השמנת והשוקולד בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה, ומוזגים מעל העוגה האפויה. מתקבלת עוגת שוקולד ללא גלוטן שכל צליאקי יאהב!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעל גם סוכריות שוקולד לקישוט.

ציוד נדרש: תבנית אפייה עגולה בקוטר 22-24 ס"מ (או סיר פלא עם החור באמצע).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 22.4% 8.3% 67.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב