מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פלחי תפוחי אדמה מבושלים ומתובלנים
- 1 לבשל את תפוחי האדמה עם המים והמלח למשך כ- 20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים (אך לא רכים מדי). לסנן מהמים ולקרר.
- 2 לטגן בשמן את כל התבלינים, להוסיף את תפוחי האדמה ולערבב בעדינות כך שכל תפוחי האדמה יספגו את התבלינים.
- 3 להעביר לכלי הגשה ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל הצבעוני. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
6.1% |
24.1% |
10.5% |
59.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב