דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • פטריות - 1 ק"ג
    פטריות שמפיניון בגדלים שונים.
  • בצל - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (375 גרם)
    קצוצים
  • שמן קנולה - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
  • רוטב סויה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט פטריות ברוטב סויה
סלט פטריות להגשה
  • 1 לנקות את הפטריות בעזרת מגבת נייר (לא לשטוף).
  • 2 לחמם את השמן במחבת, להוסיף את הבצלים ולטגן עד להשחמה.
  • 3 להוסיף את הפטריות ולטגן ביחד עם הבצלים.
  • 4 להוסיף את רוטב הסויה, לערבב ולבשל כ- 20 דקות.
  • 5 לטעום ובמידת הצורך להוסיף מלח (לא מומלץ).
  • 6 לבריאות חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף מלח לפי הטעם רק אם צריך, כיוון שרוטב הסויה מלוח בעצמו.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. את הפטריות אפשר להגיש גם בתור מנה קרה וגם בתור מנה חמה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9% 24.2% 25% 41.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב