דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 75 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד-דלעת
שילוב מופלא של טעמים
  • הכנת שכבת השוקולד:
  • 1 ממיסים את החמאה במחבת עד שהיא מתחילה לשנות את צבעה לחום ומוצקי החלב מתחילים להצטבר על הקרקעית (אתם תדעו גם לפי הריח המשכר).
  • 2 מערבבים בקערה את החמאה המומסת, הקקאו, הסוכר החום והמלח.
  • 3 מוסיפים את תמצית הוניל ואת הביצים (אחת אחת).
  • 4 מוסיפים את הקמח והשוקו צ`יפס, ומערבבים עד לאיחוד.
  • 5 מעבירים לתבנית (בגודל בערך 30x20 ס"מ, אפשר גם קצת יותר) מרופדת בנייר אפייה ומפזרים בצורה אחידה.
  • הכנת שכבת הגבינה-דלעת ואפיית העוגה:
  • 1 מערבבים את הגבינה, מחית הדלעת, הסוכר ותמצית הוניל עד לאיחוד.
  • 2 מעבירים לתבנית על גבי שכבת השוקולד ומפזרים בצורה אחידה.
  • 3 לוקחים סכין ובכל מיני איזורים בעוגה דוחפים את הסכין אל תוך התערובת ומרימים תוך כדי סיבוב השוקולד על גבי הגבינה, כך שייווצרו מעין גלי ערבוב של הגבינה והשוקולד.
  • 4 אופים בחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות (אפשר גם קצת פחות אם אתם אוהבים את הבראוניז טיפה נוזליים).
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל ביתי (חובה!) + תבנית בגודל בערך 30x20 ס"מ, אפשר גם קצת יותר).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 38.3% 8.2% 50.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב