דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שושני קינמון וסוכר ללא שמרים
מאפה קינמון מבצק ללא שמרים
  • הכנת הבצק:
  • 1 שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר (להתחיל רק עם 280 גרם קמח ולהוסיף את 20 הגרמים הנותרים רק אם לאחר סעיף 2 הבצק עדיין דביק ולא נוח לעבודה).
  • 2 מעבדים עד לקבלת גוש בצק אחיד.
  • 3 לאחר קבלת הבצק האחיד ממשיכים ללוש ביד או במעבד כ- 10 דקות כדי שהבצק יהיה גמיש ולא יתפרק באפייה (בניית רשת גלוטן וכדומה).
  • 4 מרדדים את הבצק למלבן בעובי של כ- 4 מ"מ.
  • הכנת המלית והרכבת השושנים:
  • 1 ממיסים את החמאה ומערבבים יחד עם הסוכר והקינמון.
  • 2 מורחים את המילוי בשכבה אחידה על כל הבצק.
  • 3 מגלגלים ומהדקים.
  • 4 חותכים את הנקניק שנוצר לטבעות בעובי 2-3 ס"מ.
  • 5 מניחים את הטבעות טיפה באלכסון ובמרווחים של 2-3 ס"מ אחת מהשנייה.
  • 6 אופים בתבנית עם נייר אפייה בחום של 170 מעלות למשך כ- 15 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: משקל מטבח (רצוי בהחלט).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 22.5% 8% 68.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב