דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 28 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה עם סוכריות צבעוניות
קלות וטעימות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 לשים את כל המצרכים (מלבד הסוכריות הצבעוניות) בקערת מעבד המזון, לעבד עד לקבלת בצק ולעצור. להעביר את הבצק לקערה, להוסיף את הסוכריות ולערבב היטב עם הידיים בעדינות.
  • 3 לצבוט מעט מהבצק, להכין כדורים קטנים כגודל אגוז ולהניח כל כדור בתבנית עם נייר אפייה ברווח אחד מהשני (העוגיות מתפשטות באפייה).
  • 4 לאפות במשך כ- 15-20 דקות בתנור שחומם מראש עד להזהבה קלה. לצנן את העוגיות לחלוטין, להעביר לקופסא אטומה ולשמור בטמפרטורת החדר (אם בכלל תוכלו לשמור אותן הרבה זמן...).
  • 5 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 רצוי להשתמש בסוכריות צבעוניות קטנות או שטוחות. סוכריות צבעוניות גדולות פחות נעימות בשיניים בזמן האכילה.
  • 2 מדובר על עוגיות במתיקות מעודנת. מי שאוהב יותר מתוק - יכול להוסיף סוכר לפי הטעם (3/4 כוס במקום 1/2 כוס).
  • 3 ניתן לוותר על הקינמון מי שלא אוהב ולהוסיף במקומו מעט תמצית וניל.
  • 4 במקום החמאה ניתן להשתמש במרגרינה/מחמאה (אם רוצים פרווה/במידה וקיימת רגישות ללקטוז). לגבי שמן קוקוס - לא ניסיתי, אך מי שמנסה אשמח לשמוע איך יצא לו חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 26.3% 5% 68.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב