דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טחינה ירוקה
  • 1 לקצוץ את השום והפטרוזיליה ולהניח בקערה.
  • 2 להוסיף לקערה את הטחינה, המלח ומיץ הלימון ולהתחיל לערבב.
  • 3 להוסיף את המים באיטיות עד לקבלת סמיכות רצויה (יש כאלה שאוהבים את הטחינה נוזלית ויש סמיכה יותר).
  • 4 להעביר לקופסא ולאחסן במקרר.
טיפ למתכון
כדאי להכין הרבה לחם כי הטחינה דורשת ניגוב רציני.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 52% 23.2% 22.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.15 (1.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב