דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות קראנץ` קרמל וקוקוס כשרות לפסח
העוגיות המיוחדות שתכינו בחול המועד
  • 1 להקציף במיקסר את הביצה עם הסוכר למשך כ- 6 דקות עד שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה.
  • 2 להמיס את השוקולד הלבן ביחד עם החמאה בבן-מארי. להוסיף את השוקולד המומס אל הקציפה ולערבב רק עד לאחידות.
  • 3 לערבב בקערה את המצרכים היבשים (הקוקוס, קמח תפוחי האדמה, אבקת האפייה והמלח), להוסיף אל הבלילה המאוחדת ולקפל בעדינות.
  • 4 להעביר את המסה אל שקית זילוף, ולזלף עיגולים קטנים במרווחים גדולים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה (העוגיות מתפשטות מאוד באפייה).
  • 5 לאפות את עוגיות הקראנץ` בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך כ- 12 דקות או עד שהן ממש זהובות. אם העוגיות תצאנה מהתנור לפני הזמן - הן תהיינה דביקיות ולא קראנצ`יות (לכן חשוב להקפיד על השחמה מלאה של העוגיות). כשהעוגיות מתקררות הן מתקשות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין עם שוקולד חלב, אך שוקולד לבן מתקרמל (עדיף לבן).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 37.7% 7.7% 51.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.64 (0.67 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב