מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת חצילים טעימה וקלה להכנה
- 1 חותכים את ארבעת החצילים לקוביות בינוניות-גדולות (הן מתכווצות לאחר האפייה).
- 2 מערבבים את החצילים עם שמן הזית, ומתבלים במלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם.
- 3 מסדרים את הקוביות על נייר אפייה ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה (תלוי בתנור) עד השחמה (אפשר לערבב מדי פעם).
- 4 מוציאים להתקררות ומגישים (או אוכלים ישר מהתבנית...).
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אפשר לתבל גם באורגנו/תימין. ללא גלוטן.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.6% |
19.9% |
5.5% |
58% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב