דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות כרובית ועדשים כתומות
לביבות טבעוניות יוצאות מן הכלל
  • 1 מבשלים את פרחי הכרובית למשך כ- 20 דקות עד להתרככות ומסננים.
  • 2 במקביל מבשלים את העדשים הכתומות למשך כ- 15-20 דקות ומסננים.
  • 3 מעבירים את הכרובית לקערה ומועכים אותה בעזרת מזלג.
  • 4 מוסיפים את העדשים הכתומות, השום, הקמח והתבלינים, ומערבבים.
  • 5 מחממים מעט שמן במחבת, יוצרים לביבות עם ידיים מעט רטובות ומטגנים משני הצדדים (ניתן גם לאפות בתנור כ- 15 דקות בתנור בחום 180 מעלות).
  • 6 בתיאבון חיוך

יכול להיות שיישארו נוזלים מהבישול של העדשים - במקרה כזה צריך להוסיף יותר קמח. תנסו בהתחלה לטגן לביבה אחת ולבדוק שהיא תקינה ולא מתפרקת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
23.3% 1.8% 19.7% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב