דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (כמנה ראשונה))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אטריות שעועית עם מלפפונים ובצל ירוק
סלט יפני טעים וקל להכנה
  • 1 מבשלים את אטריות השעועית במים רותחים למשך כ- 5 דקות (בודקים שהאטריות רכות), מסננים ומצננים.
  • 2 חותכים את המלפפונים לאורך לחצי ומרוקנים את התוכן עם כפית. לאחר מכן, חותכים את המלפפונים באלכסון לז`וליינים (גפרורים דקים).
  • 3 מוסיפים את הבצל הירוק והשומשום.
  • 4 מערבבים את מצרכי הרוטב עד שהסוכר נמס.
  • 5 מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב. הסלט נשמר במקרר עד 3 ימים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 4.3% 4.7% 89.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב