דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה

  • אפרסק - 5 יחידות גדולות - סה"כ (1.03 ק"ג)
    חצויים ומגולענים
  • סוכר - כוס (179 גרם)
  • סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (20 גרם)
  • מקל קינמון - יחידה (5 גרם)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • פטל - 10 יחידות - סה"כ (50 גרם)
    או דובדבנים
  • גלידת פרווה בטעמים שאוהבים - 10 כפות

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קינוח אפרסק פרווה
קינוח פרי בקלי קלות
  • 1 להניח בסיר שטוח את חצאי האפרסקים.
  • 2 לפזר עליהם את סוכר הוניל.
  • 3 לפזר את הסוכר מסביב עם המים ולהניח ביניהם את מקל הקינמון.
  • 4 לבשל על להבה נמוכה כ- 20 דקות או עד שמתרכך (אבל לא יותר מדי).
  • 5 לקרר היטב, למלא בכדור גלידה ולקשט בפטל.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הגלידה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 0.9% 3% 90.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב