דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))

  • קינואה אדומה - כוס (171 גרם)
  • מים -  כוסות - סה"כ (420 מ"ל)
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    בצל סגול קצוץ
  • מנגו - יחידה בינונית (246 גרם)
    חתוך לקוביות
  • כוסברה - חופן (10 גרם)
    קצוצה
  • שמן זית - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 3/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קינואה אדומה עם בצל סגול, מנגו וכוסברה
סלט טעים ובריא
  • 1 מבשלים את הקינואה האדומה ביחד עם המים למשך כרבע שעה (הקינואה האדומה לוקחת קצת יותר זמן בישול מקינואה לבנה והיא גם קצת יותר כבדה).
  • 2 מכבים את הסיר ומשאירים מכוסה כ- 20 דקות.
  • 3 מוציאים את הקינואה ומעבירים למגש להתקררות.
  • 4 לאחר שהקינואה התקררה מעבירים אותה לקערה.
  • 5 מוסיפים את הבצל הסגול, המנגו והכוסברה.
  • 6 מכינים רוטב מהיר משמן זית, מיץ לימון ומלח, מוזגים מעל הסלט בקערה ומערבבים היטב. מתקבל סלט קינואה אדומה עסיסי וטעים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 12.4% 10.7% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב