דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 530 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • אבטיח - 2 ק"ג
    ללא קליפה
  • סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
  • מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
    סחוט טרי
  • גלוקוזה - 1/2 כוס
  • אוזו (ouzo) - כף אחת
    או אלכוהול אחר

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גלידת אבטיח סורבה
גלידה מאבטיח טעים ומתוק
  • 1 לרסק את האבטיח (2 ק"ג) בבלנדר ולהעביר לקערה גדולה.
  • 2 להמיס את הגלוקוזה במיקרוגל לכמה שניות שיהפוך לנוזלי.
  • 3 בקערה קטנה לערבב את הסוכר, האלכוהול, מיץ לימון והגלוקוזה.
  • 4 להוסיף את התערובת לאבטיח ולבחוש היטב.
  • 5 להעביר את תערובת הסורבה לכלי עם מכסה שמתאים להקפאה.
  • 6 להקפיא למשך כ- 3 שעות לפחות, להוציא מההקפאה, לרסק שוב בבלנדר ושוב להקפיא.
  • 7 לשמור בהקפאה ובתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הגלוקוזה והאוזו המעניקים רכות לגלידה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 1.2% 4.6% 91.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב