דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (והקולורבי))

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קולורבי עם סלרי ולימון
קל, טעים, בריא
  • 1 מקלפים את הקולורבי. מוודאים שמורידים את כל השכבה של הקליפה עם ה"וורידים" הלבנים.
  • 2 פורסים את הקולורבי לפסים של ס"מ על ס"מ ושמים בכלי עם מכסה.
  • 3 שוטפים את עלי הסלרי, חותכים גס ומוסיפים לקולורבי.
  • 4 סוחטים את הלימון ואפילו משתדלים שה"פאלפ" (חתיכות הפרי) של הלימון ייכנס גם.
  • 5 מוסיפים פלפל שחור טרי מעל (כמות נדיבה לפי הטעם), מפזרים מלח גס ומוסיפים גם את שמן הזית.
  • 6 סוגרים את הכלי ומנערים היטב כדי שכל הקולורבי ועלי הסלרי יספגו קצת מהרוטב.
  • 7 להשאיר בצד לחצי שעה לפחות (כמובן שככל שנניח בצד יותר זמן - ככה הלימון נספג יותר וזה יותר טעים).
  • 8 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה לא כולל את זמן ספיגת הטעמים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.7% 27.8% 9.9% 41.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.9 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב