דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

45 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
חיתוכיות ריבת חלב ללא גלוטן
נשנוש טעים ללא גלוטן
  • 1 מקציפים (אפשר במקציף ידני) את החמאה, הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קרם. מוסיפים את ריבת החלב וממשיכים להקציף.
  • 2 מנפים, מערבבים ומבליעים בתערובת את הקמחים ואבקת האפייה.
  • 3 מפזרים ומשטחים את הבצק בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (תבנית מלבנית - ראו ציוד נדרש), עד כמה שניתן בעובי שווה.
  • 4 בכלי נקי מקציפים את הביצה עם הסוכר. מוסיפים את השקדים והשוקולד המגורר, ומקציפים מעט.
  • 5 מורחים את הבלילה על הבצק שבתבנית באמצעות כף.
  • 6 אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות עד להשחמה.
  • 7 מקררים, מוציאים את העוגה עם הנייר למשטח עבודה, חותכים לעוגיות קטנות ושומרים בכלי סגור (אפשר להקפיא).
  • 8 בתיאבון חיוך
  • גיוונים:
  • 1 במקום ריבת חלב אפשר להשתמש בכל ממרח שאוהבים: אגוזים, שקדים, שוקולד וכדומה. במידה ומשתמשים בממרח פחות מתוק כמו ממרח שקדים, כדאי להוסיף עוד כרבע כוס סוכר.
  • 2 השוקולד המגורר יכול להיות מריר, חלב או לבן, ואפשר גם לוותר.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 27-33 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2% 20.6% 7.5% 69.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב