דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

  • כרוב אדום - יחידה קטנה (1186 גרם)
    מגורד דק
  • תפוח עץ עם קליפה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
    מגורדים לרצועות דקות
  • אפרסמון - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (314 גרם)
    קשים ומגורדים לרצועות דקות
  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
    סחוט טרי
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב אדום ותפוחים
אחחח איזה צבע בסלט (:
  • 1 לערבב בקערה את כל המצרכים ביחד.
  • 2 להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם.
  • 3 להעביר לכלי הגשה נאה.
  • 4 קלי קלות - בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.3% 10% 6.9% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב