דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

120 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות שוקולד צ`יפס לפסח
הכי טעימות בפסח
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים היטב את כל המצרכים (מומלץ ללוש בידיים).
  • 3 צרים כדורים קטנים (בקוטר של כ- 3 ס"מ) ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  • 4 מקפידים על מרחקים בין העוגיות, שלא תתחברנה באפייה.
  • 5 אופים במשך כ- 15 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות. שומרים בכלי אטום.
  • 6 בתיאבון וחג פסח שמח חיוך

ניתן להחליף את שמן האגוזים בשמן קנולה (פשוט יש כאלה שלא אוכלים קטניות ומכלילים את ההגדרה גם למה שנקרא "לפתית" - שכולל שמן קנולה).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 32.3% 7.7% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב