מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה
- שמרים טריים - 0.4 שקית - סה"כ (20 גרם)
- מים - 2 כוסות רגילות - סה"כ (600 מ"ל)
- קמח לבן - 5 כוסות - סה"כ (775 גרם)
- סוכר - 1/2 כוס - סה"כ (90 גרם)
- שמן קנולה - 1/2 כוס קטנה - סה"כ (100 מ"ל)
- מלח - כף שטוחה
- ביצה - 2 Large
- שומשום - 3 כפות - סה"כ (60 גרם)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 שמים בקערת מיקסר שמרים, מים, קמח, ביצה, וסוכר ומערבלים במהירות איטית כדקה.
- 2 מוסיפים את השמן בהדרגה ומגבירים מהירות. לשים במשך 5 דקות, מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה עוד 2 דקות.
- 3 מניחים בקערה, מכסים ומתפיחים כשעה.
- 4 לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים, מגלגלים ל- 3 רצועות וקולעים צמה.
- 5 מניחים בתבנית, מורחים ביצה טרופה ומתפיחים עוד כ- 1/2 שעה.
- 6 מורחים שוב ביצה ומפזרים מעל שומשום.
- 7 אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות צלזיוס עד להשחמה.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
15.8% |
11.1% |
72.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב