דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד עם גנאש
עוגה שוקולדית ומטריפה, צילום: אלי סגל סטיילינג: נועה קנריק
  • 1 ממיסים בסיר את השוקולד והשמנת המתוקה.
  • 2 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חצי כוס סוכר עם החמאה.
  • 3 מוסיפים את השוקולד המומס ואת החלמונים בזה אחר זה.
  • 4 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד.
  • 5 מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים עם יתרת הסוכר (רבע כוס), ומקפלים לתערובת עד לאיחוד.
  • 6 יוצקים את התערובת אל תבניות אינגליש קייק או תבנית בקוטר 24 ס"מ, ואופים בחום של 150 מעלות למשך של כ- 30-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פרורים לחים.
  • 7 מצננים היטב ומחלצים את העוגה מהתבנית.
  • 8 בינתיים מכינים את גנאש השוקולד: מחממים את השמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת הרותחת על השוקולד ומערבבים לאיחוד (מומלץ לטחון בבלנדר מוט לתערובת חלקה).
  • 9 מניחים את העוגה על רשת ויוצקים עליה את הגנאש.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק או תבנית טבעת בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 33.3% 6.8% 58.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.52 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב