דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 322 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פילה לברק ברוטב בוטנים
רוטב מיוחד לדג מיוחד וטעים
  • 1 לחרוץ חתכים אלכסונים על נתחי פילה הלברק (הזמנתי מ- sea2door), לפזר עליהם מלח גס פלפל שחור גרוס ומיץ לימון, ולחכות 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 בינתיים לערבב יחד את כל מצרכי הרוטב ולהניח בצד.
  • 3 במחבת לחמם את החמאה ושמן זית, לטגן את נתחי הדג למשך כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה ולהעביר לתבנית אפייה.
  • 4 למזוג את הרוטב מעל הדגים בתבנית ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 6 דקות בלבד.
  • 5 להוציא בעדינות מהתנור, להניח על כלי הגשה ולקשט בצ`ילי מתוק ופטרוזיליה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 33% 46.8% 17.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב