מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדיפים חלה עגולה או קלועה?
- 1 לערבב את הקמח והמלח ולהוסיף את שאר המצרכים.
- 2 להוסיף את המים בהדרגה (ניתן להוסיף עוד מים במידת הצורך), ללוש לבצק רך אך לא דביק, לכסות בניילון נצמד ולהשאיר להתפחה למשך שעה.
- 3 ללוש פעם נוספת ולהניח בשנית להתפחה להכפלת הבצק.
- 4 לחלק את הבצק ל- 20 חלקים שווים, לגלגל כל חלק לכדור קטן ולהניח על תבנית פיירקס משומנת.
- 5 למרוח ביצה ולפזר שומשום על כל כדור ולהתפיח פעם נוספת למשך 20 דקות נוספות.
- 6 לאפות את הבצק בחום של כ- 190 במשך 20 דקות או עד שהחלה משחימה (יוצאות 20 לחמניות קטנות). ניתן לעצב ל- 10 כדורים אם רוצים לחמניות גדולות.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לעצב 10 כדורים לקבלת לחמניות גדולות יותר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
17.2% |
11.7% |
71.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב