דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה בינונית (125 גרם)
    חתוך לקוביות
  • סלרי - כרפס - 3 גבעולים - סה"כ (135 גרם)
    חתוכים דק
  • גזר - יחידה בינונית ללא קליפה (116 גרם)
    חתוך לטבעות דקות
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לטיגון
  • כרוב - יחידה קטנה (1186 גרם)
    חתוך לרצועות דקות
  • קישוא - יחידה בינונית (218 גרם)
    חתוך לקוביות
  • כוסמת - כוס (200 גרם)
    שטופה
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • כורכום - 1/2 כפית שטוחה
  • מים -  כוסות - סה"כ (600 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כוסמת עם כרוב וירקות
מי אוהב כוסמת?
  • 1 לטגן את הבצל, הסלרי והגזר בשמן למשך מספר דקות.
  • 2 להוסיף את הכרוב והקישוא, ולהמשיך לטגן תוך כדי בחישה.
  • 3 להוסיף את הכוסמת והתבלינים, ולערבב היטב.
  • 4 להוסיף את המים, להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 20 דקות או עד שהכוסמת מוכנה.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.5% 21.8% 10.3% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב