דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 363 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוסקוס כרובית פיקנטי
מתכון שפשוט חובה לאמץ
  • 1 משרים את פרחי הכרובית במי מלח למשך כחצי שעה.
  • 2 שוטפים היטב את פרחי הכרובית המושרית ומעבירים למעבד מזון.
  • 3 מפעילים עד לקבלת פירורים המזכירים קוסקוס ומניחים בצד.
  • 4 בסיר רחב בעל ציפוי שאינו נדבק מטגנים את הבצלים הסגולים בשמן הזית עד להזהבה. מוסיפים את הגזר והפלפלים, מערבבים ומטגנים כ- 3 דקות.
  • 5 מוסיפים את פירורי הכרובית ומערבבים. לאחר כ- 5 דקות (מערבבים ערבוב קל מדי פעם) מתבלים ומוסיפים את התירס המופשר.
  • 6 ממשיכים להקפיץ עוד כ- 3 דקות, מתקנים תיבול במידת הצורך ולפי הטעם, מכבים את האש ומוסיפים כף שמן זית כתית מעולה.
  • 7 מגישים ומקשטים בפטרוזיליה ועירית קצוצות.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה כולל את זמן השרית הכרובית במי המלח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.8% 10.7% 13% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב