דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה בטעם וניל
  • 1 להקציף 6 חלבונים עם שלושת רבעי כוס סוכר (פחות 2 כפות).
  • 2 לחלמונים להוסיף רבע כוס סוכר + 3 כפות אבקת פודינג וניל + 3 כפות קורנפלור + סוכר וניל, ולערבב היטב.
  • 3 לתערובת החלמונים להוסיף את הגבינה ולערבב.
  • 4 לערבב בעדינות את תערובת החלבונים עם תערובת החלמונים.
  • 5 לשמן מעט את התבנית העגולה וליצוק את הבלילה.
  • 6 להרתיח כ- 4 כוסות מים וליצוק בתבנית מרובעת גדולה של התנור. בתוך אמבטיית המים להניח את התבנית העגולה.
  • 7 לחמם תנור ל- 180 מעלות ולאפות את העוגה כשעה, לאחר שעה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה עד שתתקרר.
  • 8 להקציף את השמנת המתוקה עם שתי כפות סוכר וכף אבקת פודינג וניל ולמרוח מעל העוגה.
  • 9 לקרר לילה במקרר.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 25.7% 20.4% 50.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב