דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 133 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חציל קלוי עם טחינה וצנוברים
מנת פתיח פופולארית במזרח התיכון
  • 1 לצלות את החצילים השלמים על להבה גלויה, לקרר, לקלף בעדינות ולתבל לפי הטעם במלח ובפלפל שחור.
  • 2 להניח את החצילים הקלויים והקלופים על כלי ההגשה, לצקת מעל את הטחינה המוכנה, לפזר את הצנוברים ואת הפטרוזיליה, לתבל במיץ הלימון ולקשט בפפריקה גרוסה.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12% 29.4% 12.5% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.63 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב