דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

55 מנות/יחידות, 27 גרם למנה\יחידה (50-60 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות מקרוטה
טעימות גם עם תמרים וגם עם שוקולד
  • 1 מערבבים במיקסר או ביד את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הוניל והמלח (המצרכים היבשים).
  • 2 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נטמעת לגמרי בתערובת.
  • 3 מוסיפים את השמנת החמוצה ולשים עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
  • 4 מניחים בצד למנוחה של 10 דקות.
  • 5 מרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ, מורחים עליו את מלית התמרים (או השוקולד) ומפזרים קינמון ואגוזים טחונים. בשלב זה ניתן לגלגל את הבצק ולחתוך לאחר מכן, או לחתוך למשולשים ולגלגל למעין רוגעלך.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך 12-15 דקות (תלוי בתנור, לשים לב תוך כדי האפייה).
  • 7 ישר אחרי שמוציאים מהתנור - מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר. לאחר הקירור שומרים בכלי אטום.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 21.7% 7% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב