דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 429 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
תפוח אדמה אפוי במילוי גבינות
אחת המנות הטעימות שיש לאכול בקניונים
  • 1 לשטוף את תפוחי האדמה היטב ולנגב. להניח אותם על נייר אפייה בתוך תבנית האפייה של התנור, לפזר מלח מסביב ומעליהם, ולאפות בחום של 200 מעלות למשך כשעה או עד שהם מתרככים.
  • 2 בינתיים לערבב היטב את כל מצרכי המילוי.
  • 3 לקרר מעט את תפוחי האדמה, לנער מעליהם את המלח, להבריש אותם היטב מפרורי המלח, לתתוך מעין מכסה, לרוקן את תוכנם בזהירות, להוסיף את תוכן תפוחי האדמה לעיסת הגבינה, לערבב היטב ולמלא בעזרת כף את סירות תפוחי האדמה.
  • 4 לפזר מעל את הגבינה הצהובה המגורדת בנדיבות על כל תפוח אדמה.
  • 5 לסדר את תפוחי האדמה הממולאים על נייר אפייה חדש בתוך תבנית אפייה ולאפות עוד כרבע שעה או עד שמשחים מעט.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 12.6% 12.2% 67.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב