מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 607 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
התוספת הכי טעימה לארוחה
- 1 לפזר מעט מלח על החציל הבלאדי ולהניח במסננת לחצי שעה. לשטוף ולייבש בנייר סופג. בינתיים, את פרחי הכרובית להשרות במים רותחים ולסנן.
- 2 לפרוס את כל הירקות לחתיכות עבות.
- 3 לערבב היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב, למזוג מעל הירקות ולערבב בעדינות כך שכל הירקות יכוסו ברוטב.
- 4 להניח את כל הירקות בשתי תבניות עם נייר אפייה (כדי שלא יהיו אחד על השני). להניח מעל נייר אפייה ומעל נייר כסף.
- 5 לצלות את הירקות בתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה (על גריל עליון). להסיר את הכיסוי ולהמשיך לאפות עד להשחמה קלה (אני אופה בטורבו את האפייה הראשונה ומחליפה בין התבניות).
- 6 לשמור את הירקות בכלי סגור לאחר שהתקררו.
- 7 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.3% |
20% |
8.3% |
59.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב