מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 373 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת ירקות טעימה לארוחה
- 1 לקלף את כל הירקות, לחתוך לקוביות גדולות ולהניח בקערה.
- 2 לבחוש היטב את השמן עם כל הרטבים והתבלינים (כולל הפקאנים).
- 3 לצקת את הרוטב על הירקות, לערבב היטב ולהניח בצד לספיגת הטעמים.
- 4 להעביר לתבנית פיירקס ולאפות בתנור בחום של 230 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהירקות מתרככים.
- 5 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל הצבעוני. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.2% |
10% |
7.1% |
70.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב