דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גלידת יוגורט דובדבן
אחת הגלידות הכי טעימות שיש
  • 1 מקציפים את השמנת עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים ביחד כ- 10 שניות.
  • 3 מוסיפים את היוגורט, החומץ הבלסמי, הסוכר ומיץ הלימון, וממשיכים להקציף עוד כ- 10 שניות.
  • 4 מוסיפים 100 גרם דובדבנים קצוצים ומקציפים עוד כמה שניות.
  • 5 יוצקים את התערובת לכלי עם מכסה ומקפיאים לשעה וחצי.
  • 6 חותכים את 150 גרם הדובדבנים הנותרים לחצאים או לרבעים, מוסיפים לגלידה, מערבבים בעדינות ושוב מקפיאים לפחות ל- 6 שעות.
  • 7 מבשלים את מצרכי הרוטב על להבה נמוכה עד שהדובדבן מתרכך. מקררים ושומרים לקישוט לשעת ההגשה.
  • 8 תיהנו ובתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקצפה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 29.5% 9.9% 59.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב