מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 157 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
המאפים הכי טעימים שיש לעיראקים להציע
- 1 לערבב בקערה את כל המצרכים היבשים.
- 2 להוסיף את הביצים, השמן והמים (להתחיל עם כוס וחצי מים ולהוסיף עוד כחצי כוס מים לפי הצורך), וללוש עד לקבלת בצק רך ונעים.
- 3 להתפיח התפחה ראשונה למשך כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו, ללוש מעט ולהתפיח התפחה שנייה של כ- 40 דקות.
- 4 ליצור צורות של כעכ עיראקי מהבצק ולהניח להתפחה נוספת קצרה.
- 5 למרוח ביצה טרופה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 10-15 דקות או עד להזהבה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
11.1% |
12.5% |
76.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב