דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט קינואה
סלט קינואה בריא במיוחד
  • 1 להרתיח מים עם קמצוץ מלח בסיר לבישול אורז.
  • 2 לשים את הקינואה ולבשל עד שהמים נספגים ולכבות האש.
  • 3 להכין תערובת מירקות קצוצים, להוסיף שמן, מיץ לימון ותיבול.
  • 4 בקערה עמוקה לערבב את הקינואה המבושלת עם תערובת הירקות והתבלינים. לתקן את התבלינים ולהגיש.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
טעים להגיש כארוחת בוקר/ערב או כתוספת לכל סוג של ארוחה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
יכול גם להחליף מנת חלבון בארוחה.

ארוחה מלאה בויטמנים ומינרלים - מושלם לכל מי שמחפש תזונה נכונה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 37.9% 8.1% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.84 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב