דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט קינואה בריא במיוחד

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 278 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח מים עם קמצוץ מלח בסיר לבישול אורז.
  • 2 לשים את הקינואה ולבשל עד שהמים נספגים ולכבות האש.
  • 3 להכין תערובת מירקות קצוצים, להוסיף שמן, מיץ לימון ותיבול.
  • 4 בקערה עמוקה לערבב את הקינואה המבושלת עם תערובת הירקות והתבלינים. לתקן את התבלינים ולהגיש.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
טעים להגיש כארוחת בוקר/ערב או כתוספת לכל סוג של ארוחה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
יכול גם להחליף מנת חלבון בארוחה.

ארוחה מלאה בויטמנים ומינרלים - מושלם לכל מי שמחפש תזונה נכונה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות רוזה כהנא

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)18366
חלבונים (גרם)2.65 0.96
פחמימות (גרם)155
מתוכן סוכרים (גרם)0.5 0.18
שומנים (גרם)12.49 4.5
מתוכם שומן רווי (גרם)1.77 0.64
נתרן (מ"ג)915.66329.67
סיבים תזונתיים (גרם)2.78 1
מים (גרם)211.8276.26
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)214.3577.17
ויטמין B (מ"ג)1.050.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.290.1
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.120.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)25.319.11
ויטמין C (מ"ג)4.171.5
ויטמין E (מ"ג)0.410.15
ויטמין K (מק"ג)12.144.37
סידן (מ"ג)40.7614.67
ברזל (מ"ג)0.980.35
מגנזיום (מ"ג)33.9512.22
זרחן (מ"ג)77.2527.81
אבץ (מ"ג)0.580.21
אשלגן (מ"ג)261.2594.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.4% 37.9% 8.1% 45.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.84 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.